Video content

Team

Wij zetten jouw bedrijf in de spotlights

Wij zijn 360weergave. Actief sinds 2012. Gegroeid van tweekoppig bedrijf tot volwaardig productiehuis, tien man sterk. En groeiende. Je vindt ons bij het Textielmuseum, een stoere plek vol historie, waar het bruist van de creativiteit. Ook bij ons. Wij maken foto’s en video’s. Virtueel, 360 graden en interactief. We zetten bedrijven, personen en producten professioneel in de spotlights. Vakpassie en werkpret staan voorop. En dat vertaalt zich in prachtige eindresultaten voor tevreden opdrachtgevers.  

Jouw marketingdoel, onze kracht

Wat is jouw marketingdoel? Employer branding? Traffic genereren? Of wil je stevig bouwen aan je naamsbekendheid? Vertel het aan ons, creators met verstand van marketing. Ons productiehuis zorgt ervoor dat jouw doel en ons verhaal 100% matchen. Maak ons jullie storytellers. 

Productiehuis met passie

We zijn professionals die scripts en storyboards schrijven. Die strak plannen, zodat een opnamedag smooth verloopt en iedereen er prettig op terugkijkt. We zijn multitaskers, alleskunners, bedenkers en makers van de mooiste eindproducten. En wijken gerust af van gebaande paden, graag zelfs. Want dat levert nu net die verfrissende kijk op en dat toffe idee waarmee jouw organisatie of product er straks visueel uitspringt. 

Let’s create together

Let’s create together: dat is de missie van productiehuis 360weergave. We doen het samen met jou. Met als eindresultaat een puike virtuele bedrijfsvideo of perfecte productfoto’s die resultaat opleveren en waar we allemaal trots op zijn. Jij als opdrachtgever blij? Wij blij. Zo simpel is het. 

Over 360 weergave

Over 360 weergave

“Beeldmateriaal vanuit jouw marketingdoel”

De kracht van 360weergave zit ‘m in twee dingen: in de kwaliteit van de Google Business View Tour’s, foto’s en video’s én in het meedenken hoe je die als klant zo goed mogelijk benut voor je eigen marketingdoel. Lees hier ons verhaal.

 Video

Video content is belangrijker dan ooit.
Beweging, geluid en muziek zorgen er niet alleen voor dat mensen sneller informatie krijgen, maar ook dat die informatie beter blijft hangen.
Of dat dat nu is voor een product, een nieuwe locatie, of gewoon om kennis te maken met jouw bedrijf.
Wij gaan samen met jou kijken hoe dat dat het beste kan gebeuren … maar nog belangrijker, we gaan aan de slag om de authenticiteit van jouw bedrijf te vangen in die video en dat is voor ieder bedrijf en voor iedere video anders.
Samen het verhaal van jouw bedrijf vertellen, daar gaat het ons om.

Bij welk marketingdoel kunnen we jou helpen?

Studio

Jules Verneweg 24
5015 BM Tilburg

Algemene voorwaarden

Volg ons

0