Virtuele tour met interactieve content

Vergelijk met de andere diensten van 360 weergave

Wat is een virtuele tour met interactieve content?

Een virtuele tour komt tot leven door interactieve content. Dat is informatie over jouw bedrijf, die preciés op het goede moment naar boven komt tijdens de virtuele rondwandeling. Dat kan met tekst, een foto of een link naar bijvoorbeeld een website of webshop. Wat maakt de tour interactief? De bezoeker bepaalt zelf wat hij wil zien door er wel of niet op te klikken.

Door deze extra content, bouw je een soort extra laag in je tour, waardoor je veel meer van je merk laat zien dan in een gewone virtuele tour. Met een VR-bril komt een tour met interactieve content nóg meer tot leven. Heb je toch liever bewegend beeld, maar wil je wel alles in 360 graden kunnen zien? Dan is 360 graden video (Virtual Reality) misschien iets voor jou? Lees meer over 360 graden video.

  • Voelt als een rondleiding met persoonlijke touch
  • Sterke storytelling voor klanten, nieuwe collega’s en ambassadeurs
  • Gemakkelijk op je website te plaatsen
  • Content pas je zelf eenvoudig aan
  • Geeft inzicht in bezoekers via analytics

Interactieve content is storytelling!

Een kijkje in de keuken bij een bijzonder productieproces, een playlist in Spotify die vaak opstaat of een video van een recent evenement op die plek. Een virtuele tour met interactieve content is storytelling! Daarmee bouw je aan je merk én creëer je nieuwe mogelijkheden. Iemand die alleen even een congresruimte kwam bekijken, wil nu misschien bij je komen werken. En die jas aan de kapstok verkoop je via een link op je webshop.

Krijg inzicht en houd regie

We werken bij 360weergave vaak met interactieve content in een tour, omdat het niet alleen een leuke, maar ook effectieve manier is om klanten, nieuwe collega’s en ambassadeurs te bereiken. Er ontstaan dwarsverbanden die tot nieuwe resultaten leiden. Je krijgt inzicht in het effect en de resultaten door te meten met analytics.

We vinden het daarnaast belangrijk dat je zelf regie houdt op je content en doel. Daarom krijg je na lancering van ons alle inloggegevens en een heldere tutorial om zélf je content bij te houden. Ook blijven we bereikbaar voor vragen of aanpassingen.

Voorbeelden

Vragen?

Neem contact op met Mitchell

mitchell@360weergave.nl
+31 (0)646793749