360° foto

Vergelijk met de andere diensten van 360 weergave

Wat is 360 graden fotografie?

Met 360 graden fotografie kijken klanten letterlijk bij je rond. Daardoor voelt het een beetje alsof je in de foto zit. Het is een leuke en effectieve manier om je bedrijf te laten zien en zo reclame te maken. Door een ludieke 360 graden foto van je team op de werkplek te laten maken bijvoorbeeld.

Je bent eigenlijk al klaar met één foto. Die maken we live zodat je bedrijf gewoon open kan blijven en doordraaien. Je plaatst die heel eenvoudig op je website. Dan kan iedereen die de foto bekijken vanaf zijn laptop of smartphone. Met een VR-bril komt het beeld nog meer tot leven, maar het is geen vereiste.

En wist je dat met een foto de vindbaarheid van je website al verbetert? Je website wordt nog beter gevonden in Google, zonder dat je daar extra in hoeft te investeren. 

Door meerdere foto’s aan elkaar te maken, kunnen mensen ook nog rondlopen door je bedrijf. Meer daarover lees je bij virtuele tour.

  • Voelt alsof je in de foto zit
  • Gemakkelijk op je website te plaatsen

Waarom 360weergave?


Er zijn veel bedrijven die 360 graden fotografie aanbieden. Wij onderscheiden ons door onze achtergrond en expertise in fotografie en marketing. Doordat we ook echt
fotografen, beeldwerkers en marketeers zijn, krijg je bij 360weergave premium beeld dat je meteen kunt gebruiken om je targets te halen.

Voorbeelden

360 foto teamfoto 360weergave

Teamfoto

“Maak kennis met het nieuwe team op een nieuwe manier” “Iets anders dan anders, dat trekt de aandacht!” Mitchell de…

Vragen?

Neem contact op met Mitchell

mitchell@360weergave.nl
+31 (0)646793749