360° video

Vergelijk met de andere diensten van 360 weergave

Wat is 360 graden video?

Een 360 graden video ( VR ) is een interactieve bedrijfsfilm waarbij je 360 graden om je heen kijkt. Bezoekers bepalen zelf waar ze tijdens de 360 graden VR video heen kijken, van links naar rechts en van onder tot boven. Het beeld beweegt mee. Daardoor voelt het alsof je in de VR video zit. Je profiteert extra goed met beelden die tot de verbeelding spreken. Bijvoorbeeld met een mooi productieproces, mensen of ruimtes die normaal gesloten blijven voor bezoekers. 

Liever bezoekers zelf hun 360 reis laten bepalen? Kijk dan eens naar virtuele tour met interactieve content.

  • Voelt alsof je in de video zit
  • Innovatieve storytelling voor klanten, nieuwe collega’s en ambassadeurs
  • Gemakkelijk op je website te plaatsen
  • Extra boost met VR-bril of cardboard VR-bril voor telefoon

Virtual reality?

Met 360 graden video lift je mee op de trend virtual reality. Je trekt daarmee een jonge doelgroep die je anders misschien moeilijk bereikt. Handig, als dat bij je merk of campagne past. Voor andere doelgroep kan het een service zijn, of een manier om positief op te vallen.

Een VR-bril brengt het beeld nóg meer tot leven. Dat kan met een hight-tech VR-bril of met een cardboard VR-bril. Dat is een kartonnen bril die je gebruikt om van je smartphone een VR-bril te maken. Een stuk goedkoper dan een hightech VR-bril. En heel geschikt om cadeau te geven aan klanten of relaties.

Past het bij jouw marketingdoel?

Bij 360weergave helpen we je graag met het maken van een 360 graden video. Maar we draaien graag even de volgorde om. Wat is je ambitie? Of waar loop je tegenaan? Kan een virtuele video je daarbij verder helpen? Dan bedenken we samen hoe we dit aanpakken en wat belangrijk is om je doel te bereiken. Want onze kracht zit hem niet alleen in de beelden, maar ook in het meedenken hoe je die als klant zo goed mogelijk benut voor je eigen marketingdoel.

Voorbeelden

Vragen?

Neem contact op met Mitchell

mitchell@360weergave.nl
+31 (0)646793749