Virtuele tour

Vergelijk met de andere diensten van 360 weergave

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een innovatieve rondleiding door je bedrijf. Denk aan Google Streetview, maar dan bij bedrijven binnen. Door meerdere 360 graden foto’s aan elkaar te koppelen, ontstaat een nieuwe beleving.

Met een virtuele tour zet je de deuren van je bedrijf open. Je geeft klanten een rondleiding op maat. Een dan op het beste moment, onder de beste omstandigheden en zónder dat je daar de hele dag rekening mee hoeft te houden.

Wil je informatie binnen je virtuele tour tour geven waardoor je tour interactief word? Ga dan naar virtuele tour met interactieve content.

  • Voelt alsof je een rondleiding krijgt
  • Geschikt voor publicatie op Google Maps (Streetview)
  • Gemakkelijk op je website te plaatsen

Grip op je verhaal

Je hebt zelf alle grip op je verhaal doordat je zelf bepaalt wat wel en niet in beeld komt bij je tour. Ook zijn er mogelijkheden om onderdelen te vervagen (blurren), of om mensen onherkenbaar te maken. Wij denken graag met je mee.

Jouw bedrijf op Google Maps

Een virtuele tour is opgebouwd uit meerdere 360 graden foto’s die we aan elkaar maken. Die tour plaats je op je eigen website en/of in Google Maps (op Streetview). Je krijgt van ons alles aangeleverd, zodat je zelf heel gemakkelijk de virtuele tour plaatst. En wist je dat je daarmee de vindbaarheid van je bedrijf op Google (SEO) behoorlijk verbetert?

Het is ook mogelijk om de tour alleen op je eigen website te publiceren. Daarmee presenteer je je bedrijf op een innovatieve manier. Wil je meer laten zien? Dat kan met bijvoorbeeld tekst, geluid of links. Lees dan verder bij virtuele tour met interactieve content.

Voorbeelden

Vragen?

Neem contact op met Mitchell

mitchell@360weergave.nl
+31 (0)646793749