Tilburg University

“Een Virtuele Google Business View Tour van onze University, het werkt. De tour is al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.”

“360weergave blijft bij ons nog wel even in beeld…”

Remi Leunissen, Project Manager Facility Services
Tilburg University

Bekijk de tour

360weergave Tilburg Uni

“Ruim 1,5 miljoen keer bekeken”

“Je eerste college in The Cube. Hoe ga je je lokaal vinden vinden op zo’n grote campus? Juist, even kijken op Virtuele Google Business View. Onze virtuele tour staat daar nu op. En dat werkt want de cijfers liegen er niet om.

Studenten van over de hele wereld een rondleiding geven door het gebouw thuis van achter hun computer? Door onze Google Business View kunnen onze internationale studenten waar dan ook ter wereld, een een rondje lopen door de verschillende gebouwen om alvast een idee te krijgen van onze universiteit te bieden heeft.

De tour is nu al ruim 1,5 miljoen keer bekeken. En we hebben ‘m al drie keer uitgebreid. Ons nieuwste hi-tech-gebouw, the Cube, staat er nu ook op. Da’s meteen mooie reclame.”

“Ze denken mee en zijn flexibel”

“360weergave is voor ons een waardevolle partner. Ze denken mee en zijn flexibel. Zo moesten we laatst in het weekend opnemen, zonder studenten in beeld. Dat was gelijk gepland, geen enkel probleem. Ze kwamen voorafgaand aan de opnames bij ons langs om samen de route door het gebouw te bepalen om deze de volgende dag op te nemen. Het resultaat mag er zijn. Heel waardevol, want we werken graag snel maar ook goed. Geen probleem voor deze jongens. 

Wij, maar vooral onze (toekomstige) studenten zijn heel blij met jullie! “

Meer voorbeelden

Vragen?

Neem contact op met Mitchell

mitchell@360weergave.nl
+31 (0)646793749