Teamfoto

“Maak kennis met het nieuwe team op een nieuwe manier”

“Iets anders dan anders, dat trekt de aandacht!”

Mitchell de Graaf, Operationeel Manager
Teamfoto 360weergave

Bekijk de 360 graden foto

Teamfoto 360weergave

“Maak kennis met het nieuwe team op een nieuwe manier”

“Wist je dat de “over” pagina op websites de meest bekeken pagina is? Een goede en aansprekende teamfoto is daarom een must!

Door een 360graden teamfoto te plaatsen op deze pagina zorg je ervoor dat de teamfoto interactief wordt en je meer kunt vertellen over de teamleden. Zo kun je bijvoorbeeld de medewerkers als team in hun werkomgeving 360graden fotograferen. Daarna heb je de mogelijkheid om bij iedereen door middel van een informatiepunt aan te geven wie het is en wat zijn of haar functie is binnen het bedrijf. Je kunt zelfs iedereen een korte videoboodschap laten inspreken en deze plaatsen bij de persoon in de 360graden teamfoto; klik op het informatiepunt van de persoon en de videoboodschap wordt afgespeeld”

“Iets anders dan anders, dat trekt de aandacht!”

“Tegenwoordig is het lastig om de aandacht te trekken met een goede teamfoto, dat is jammer. Als je een teamfoto laat maken dan wil je dat zo veel mogelijk mensen deze zien.

Grote platvormen zoals Google en Facebook beginnen de meerwaarde van een 360graden foto te zien en zorgen er voor dat hun platvorm optimaal is ingericht voor het publiceren van deze content. Dit biedt kansen om mensen te prikkelen met jouw 360graden teamfoto. Doormiddel van een 360graden teamfoto bied je de kijker een beleving die zij nog niet eerder hebben ervaren, en dat valt op!

Vragen?

Neem contact op met Mitchell

mitchell@360weergave.nl
+31 (0)646793749